EKONOMIK ZŁOTĄ SZKOŁĄ 2023
        w rankingu PERSPEKTYW
europejska
karta
mobilności

 NOWOCZESNA SZKOŁA   -   ATRAKCYJNY ZAWÓD



                Technik ekonomista              Technik handlowiec             Technik hotelarstwa

Linia ZHSE

Menu Główne

Smaki świata w Ekonomiku

12 marca 2015 r. w ramach zajęć Usługi Żywieniowe w Hotelarstwie odbyła się lekcja, której tematem przewodnim były dania charakterystyczne dla kuchni państw z różnych regionów świata. Przygotowaliśmy potrawy (ravioli, strogonow, tortellini, kuskus, kulebiak), których degustacja odbyła się na zajęciach. To była „smaczna lekcja”.
Bon appetit! Uczniowie klasy II d

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.